Awake And Aware


Awake And Aware Image
The response to the blog contest has been great!

We've already received quite a number of Astral Projection stories from so many people in our community.

Check them out



AWAKE AND AWARE


by Rene

Well not awake in the literal sense of the word, only in the spiritual. I was asleep in my bed, and I started to feel my body float upwards. Suddenly I noticed the surroundings changing, the air changing, I floated up and above the house into the sky. It was a night time. I remember the stars were absolutely beautiful. They were brilliant. I had never been this close to the stars before. But where was I? Then I realized I was not alone. Someone was with me, holding me as I floated up into the universe. I was not afraid, but felt quite comfortable with this being that was next to me.

The next thing I know I am standing on a planet. I don't know which one it was, and an Angel was right beside me. This Angel was quite tall, and I remember seeing a golden glow of light surrounding this Angel. This Angel then points even higher up in the vast universal sky to another planet. This planet was just a dot. But it was glowing Then the Angel moved it's arm and pointed to another spot in the sky. I turned my head to look in the direction where the Angel was pointing, and suddenly an image of a tree appeared. This tree was not solid. It was as if the Angel was drawing it for me, and at the end of each branch a small oval shaped images of faces appeared. Then I became excited because I believed this tree to be "The Tree of Life"!

It was as if I knew every face that appeared on the branches of this tree. Somehow they were all connected to me! It was wonderful. I could then sense the Angels joy at me and my understanding of the image. And then the Angel spoke to me in my mind and I knew it was a time to go. Just then I saw an image of my husband in the kitchen making coffee, I was back in the kitchen in an instant, It was as if I was standing behind him watching him through the lense of a telescope, and even though I knew I was back, I was still not yet in the dimension that he was in. The last thought I had, and it came to me in an Angelic flash, was: "Why is he making coffee? He is not awake yet"!

I woke up. what a flight!

Isn`t it exciting?

MORE STORIES COMING SOON


NOW YOU ALREADY KNOW THAT THE RA VIRTUAL ONE, BUT WHAT ADDED TO IT WAS THE SENSATIONS OF WIND THAT THEY ADDED UNDERNEATH THE SEATS (AT THIS POINT I'M UNSURE WHETHER THAT WAS THE RIDE OR NOT BUT I DIGRESS) IT MADE THE RIDE FEEL VERY REALISTIC, AND YOU CAN IMAGINE AT THIS POINT I WAS VERY SURPRISED BECAUSE I HAD NEVER FELT THIS BEFORE. GOING THROUGH A RAIN FOREST LIKE THIS WAS VERY EXCITING AND I HAD NEVER KNOWN SUCH AMAZING THINGS EXISTED IN THE WORLD UNTIL THEN SO I WAS IN COMPLETE AWE OF THE RIDE. AT THIS TIME I REALIZED THAT THE RIDE ALONGSIDE THE ROOM TEMPERATURE OF THE AREA WAS BECOMING QUITE COLD AND SADLY I WAS WEARING VERY HIGH SHORTS AS A KID. SO I BEGAN RUBBING EVERY PART OF MY BODY THAT WAS FEELING COLD WANTING TO GET WARMER. THEN AS THE RIDE CONTINUED A BIT MORE I STARTED TO FINALLY GET VERY WARM, FROM THERE THINGS STARTED TO GET VERY STRANGE. NOW ONCE I FELT QUITE WARM I STARTED TO GET UP OUT OF MY SEAT, BUT AS I WAS GETTING UP A STRANGE FORCE PUSHED ME BACK DOWN OR I SHOULD SAY MY ENTIRE BODY WENT STIFF AND I COULDN'T MOVE. I PANICKED AT FIRST THINKING TO MYSELF: WHAT'S HAPPENING TO ME I CAN'T MOVE!?

THEN ALL OF A SUDDEN I FELT THIS EXTREME FEELING OF CALM RUSH OVER ME AND IT FELT LIKE THAT WARM FEELING AMPLIFIED PLUS A PEACEFUL FEELING WELLING UP INSIDE MY ENTIRE BODY. NEXT THING I KNEW I CLOSED MY EYES, RELAXED AND I ROSE OUT OF MY BODY INTO THE AIR. NOW MY NEXT THOUGHTS WERE PURELY ON THE FACT THAT I WAS 8 YEARS OLD AND HADN'T ANY KNOWLEDGE ABOUT LIFE LET LONE DEATH, BUT MY EXACT THOUGHTS WERE, "WOAH, I'M OUT OF MY BODY. I MUST HAVE DIED AND TURNED INTO A GHOST, AWESOME!" AGAIN I WAS A CHILD SO BEAR WITH ME. ANY WAY FROM THERE I FLEW AROUND THE THEATER WATCHED A LITTLE BIT OF THE MOVIE AND EVEN TRIED SCREAMING TO GET ATTENTION BUT NOBODY HEARD ME, NOT EVEN MY PARENTS. I IGNORED THIS AND WONDERED IF IT WAS POSSIBLE TO BE HALF IN MY BODY AND HALF OUT OR IN OTHER WORDS HALF ASTRAL PROJECTING. IT TURNS OUT I WAS RIGHT! I MANAGED TO DO THAT FOR A GOOD FEW MOMENTS BEFORE GOING FULL ASTRAL AGAIN. AT THIS POINT HOWEVER I STARTED TO WONDER WHEN I WOULD BE CARRIED OFF BY THE ANGELS AND TAKEN TO HEAVEN, I MEAN I WAS A GOOD KID SO I IMAGINED I'D GO TO HEAVEN. THE NEXT THING I KNEW I SAW A BEAUTIFUL WOMAN IN A WHITE GOWN REACHING DOWN FOR ME FROM ABOVE WHERE I WAS FLOATING AND SO I BEGAN REACHING FOR HER HOWEVER, AT THAT MOMENT I STARTED TO THINK TO MYSELF, "I DON'T WANT TO DIE YET I STILL WANT TO DO MORE IN LIFE, I'M ONLY 8 DARN IT!" SO THEN FEAR STARTED WELLING UP INSIDE ME AND BEFORE I KNEW IT I WAS BACK IN MY BODY. THEN AS I SAT THERE PONDERING THE EVENTS OF WHAT HAPPENED I STARTED TO THINK TO MYSELF, "WHAT IF I NEVER SEE THAT LADY AGAIN?" I DON'T KNOW WHY BUT MY MIND JUST STARTED TO GO INTO HYPER DRIVE SAYING, "I NEED TO SEE HER AGAIN, I NEED TO!" NOW I KNOW THIS SOUNDS INCREDIBLE BUT I COULD COUNT NO LESS THAN ABOUT 60 SECONDS OR MAYBE 2 MINUTES BEFORE I MANAGED TO ASTRAL PROJECT AGAIN. I SAW THE LADY AGAIN REACHING FOR ME AND THIS TIME I REACHED BACK AND I WAS SO DESPERATE TO GET TO HER I WAS LITERALLY CRYING I WANTED TO REACH HER SO BAD. HOWEVER, AT THAT POINT THE MOVIE WAS STARTING TO END AND I REALIZED IT WAS TOO LATE.

SO WITH MUCH GRIMACE I SAID TO THE LADY, "SORRY I HAVE TO GO." THEN I SIMPLY WENT BACK INTO MY BODY, AND THAT WAS THE END OF THE EXPERIENCE. I TRIED TO LOOK UP AS I LEFT THE THEATER, BUT TO MY SADNESS I WAS LEFT WITH NOTHING BUT A BLACK CEILING. I SPENT THE REST OF THE DAY THINKING ABOUT WHAT HAPPENED AND WONDERED IF I'D EVER SEE THAT LADY AGAIN. TO SOME DEGREE AS I GREW UP I BEGAN TO FORGET ABOUT THAT FEELING OF WHAT HAPPENED AND SADLY I HAVEN'T HAD A FULLY CONSCIOUS ASTRAL PROJECTION SINCE THEN, BUT I'VE SECRETLY DEVOTED MYSELF TO ASTRAL PROJECTION SO I'D GET TO SEE HER AGAIN AND ALSO TO EXPERIENCE THAT FEELING AGAIN OF PEACE AND JOY LIKE I DID THAT DAY. I'M CURRENTLY 21 NOW, BUT EVEN NOW I REFUSE TO GIVE UP ON SEEING HER AGAIN AND ON EXPERIENCING THAT FEELING AGAIN BROUGHT ABOUT BY MY FIRST ASTRAL PROJECTION EXPERIENCE.

Recommended books (downloadable pdfs):

Emmanuel Swedenborg - Heaven And Hell
Leo Ruickbie - Halloween And Samhain
Stephen William Hawking - Space And Time Warps


Labels: an astral projection  astral projection techniques  does black magic exist  astral projection how to  magic circle  kaos magic  hypnosis astral projection  beginner love spells